Search This Blog

Loading...

Friday, March 26, 2010

POW!



whenever i do or say stupid things...

i get punched.

i wish all of you... get punched too.

Wednesday, March 17, 2010

dah habis dah adli


ni gambar gua dengan adli.
to those who came.
thank you.

bak kata my english teacher.

"i loveeee you all."

Monday, March 15, 2010

normal makcik melah


hari itu makcik melah kata aku tak normal. aku tanya dia balik normal tu macam mana? macam bell shaped curve tu ke? so kalau saya normal saya kena berterabur dekat dengan loceng? makcik melah tak faham. so aku cakap balik, maksudnya kalau manusia tu nak jadi normal kelakuan dia kena sama macam orang lain. makcik melah cakap betullah tu, "being closer to the mean" - pehh dia speaking.

lepas tu aku tanya dia balik. perempuan selalu cukur misai kan? cukur ke wax ke. jadi normal-lah perempuan untuk shave misai dia kalau dia tumbuh misai. tapi misai tu keluar secara semula jadi sebab manusia memang berbulu. jaadi kalau perempuan tu cukur misai sama lah macam dia buang tangan ke kaki ke... normal ke macam tu. huh? huh? huh? normal?

satu lagi. kenapa makcik melah ada misai? huh? huh? huh? kenapa? kenapa? kenapa? ... makcik melah senyap dengan mata penuh venjens dalam resplenden.

sakit jugak penampar makcik melah.