Search This Blog

Monday, March 15, 2010

normal makcik melah


hari itu makcik melah kata aku tak normal. aku tanya dia balik normal tu macam mana? macam bell shaped curve tu ke? so kalau saya normal saya kena berterabur dekat dengan loceng? makcik melah tak faham. so aku cakap balik, maksudnya kalau manusia tu nak jadi normal kelakuan dia kena sama macam orang lain. makcik melah cakap betullah tu, "being closer to the mean" - pehh dia speaking.

lepas tu aku tanya dia balik. perempuan selalu cukur misai kan? cukur ke wax ke. jadi normal-lah perempuan untuk shave misai dia kalau dia tumbuh misai. tapi misai tu keluar secara semula jadi sebab manusia memang berbulu. jaadi kalau perempuan tu cukur misai sama lah macam dia buang tangan ke kaki ke... normal ke macam tu. huh? huh? huh? normal?

satu lagi. kenapa makcik melah ada misai? huh? huh? huh? kenapa? kenapa? kenapa? ... makcik melah senyap dengan mata penuh venjens dalam resplenden.

sakit jugak penampar makcik melah.

8 comments:

reen said...

normal = tk gila kot~~

tp kalau nak ikut pasal laen, mmg manusia manew leh jadi cm samew jew
so boring kan, manusia kan unique

reen said...

http://reen-ireen.blogspot.com/

visit mine =D

@re-you said...

=) bkn bermint ngn normal or not...
but lebey excited nk tau pasal penampo mak cik melah...
ahaksss

Mya said...

huh. comel!

Natasha Basok said...

kd la normal yg mcm paranormal!
yg 2 tak normal tp normal. erkkk~

Amirul Al Hafiz said...

girls sume saje je..
"mate penuh venjens dalam resplenden"
i deeply understand what you mean..
awek aku macam tu jugak~

raiha said...

perempuan cukur bulu misai(kalau ade)dikira normal sebab sepatutnya dia x de bulu misai except male hormone die terlebih,,potong kaki ke tangan ke tu x normal sebab die memang sepatutnya ade kaki dan tangan

Cahaya Kebahagiaan said...

HAHA!! Teringat belajar statistics bell shaped tu ;D

normal mehh ada misai..