Search This Blog

Friday, January 23, 2009

i don't wanna slit my throat

semalam aku mimpi aku join rancangan tom tom bak.
hebat gila keadaan tu.
aku menyanyi lagu misha omar sambil menari kuda kepang.
aku nampak seorang makcik yang sangat happy dengan keadaan tu.
her face turned blue.
lepas tu aku tengok dia muntah buih buih.
buih sabun yang macam familiar.
bau dia macam buih sabun detergen dynamo.
which reminded i havent done my laundry.
lepas tu makcik tu mati.
i remember her last words were
"nasi lemak dengan kuah kacang campur asamkeping"
to which i said "what the fuck"
lepas tu aznil tampar aku.
aku lempang dia balik.
make up dia tanggal.
lepas kepala dia pulak tanggal.
blood everywhere.
semua orang lari bertempiaran.
macam biawak pasir.
ada seekor biawak pasir pernah e-mail aku - he said...
"these things happen!"
lepas tu aku realise...
aku dah lari off tangent.
tapi ada seorang lelaki ni, muka dia macam buddha.
dia masih tepuk tangan.
i was a star, on tom tom bak.

and of course i was a 29 year old star.

5 comments:

rasya said...

haha.

funny!

Genie said...

and of course u ARE a 29 year old star.

but not on tom tom bak!

Aqiela said...

Haha, Redza, Redza. I likeeeeee.

Olivia Chin said...

laughing my ass off. :) HAHAHHAhAHA

raiha said...

hahaha,,
lawak ar,