Search This Blog

Loading...

Tuesday, January 23, 2007

takde keja


Polis 1 :(sambil menyepak burhanudin yang terbaring di atas jalan) hiyark!!! sepak dia!!! biar dia rasa, Malaysia ni siapa punya! (bukan aku punya jugak actually) Amik ni!!! Makan kasut aku! Hiyarghhh!! Hins! Hinsss! Hinsss!!! Adoih, pancit - nilah dia makan donat banyak sangat!

Polis 2: (sebelah Polis 1) terel jugak kawan aku ni! kalau Malaysia sepak bola macam ni confirm boleh menang! hiyark! amik jugak seround!

Polis 3: (sebelah Polis 2) nyam, nyam, nyam - (makan donat, tersorok belakang shield)

Polis 4: (sebelah Polis 3) damn - ada orang amik gambar - argh shit mesti diorang masukkan dalam blog - control - control hins! hins! (bernafas dengan laju) - Hidup PDRM! Hidup Donat!

burhanudin: bagi balik donat saya! saya takde kena mengena dengan demonstrasi aman ni encik!

**hins! hins! (effect untuk hidung kembang kempis)

*note:
i love this country, i love this country, i love this country, i love this country, i love...

Tuesday, January 16, 2007

science can learn a lot from this

" masa kami form three, kami belajar buat burger dalam kelas kemahiran hidup - tapi lepas siap burger tu, cikgu kami bawa balik untuk bagi makan anak-anak dia.
sampai hari ini, itu saja yang kami ingat, kalau orang tanya kami pasal sekolah"